malam yang banyak pikir.....hm... (1)

hye smua lamanya x update blog....hm... mlam2 cm gini kpala pn jadi serabut la pkir mcm2 benda......




                                  haish btul2 dugaan  y perlu saya tempuhi sbg sorang manusia biasa yang sentiasa mbuat 
            kesilapan dalam stiap stuasi y saya lalui....... jgn mudah mencari salah orang laen sdang kan  diri sendiri pn ada buat salah dalam sedar cma sstengah orang itu lebih suka untuk mgambil tahu kisah buruk orang dan pandai ngelat diri daripada org laen tahu kesalahan y dilakukan ........ 
                  Bila dapat mngetahui tentang prangai buruk  ssorang itu, n kalau da janji x nak sebarkan pada ssiapa dengan niat untuk memalukan pihak tersebut x perlulah sebenarnya..... sbb bkkannye dapat modal y besar pn bila buat 
         sedemikian.........

hari yang x taunak wat ape.....hm.....so buka yt la nampak gayanye ....

hai semua........ apa aktiviti korang hari ini ???? mesti best kan aktiviti korang , yang paling best bila dapat hangout dengan family........ ....... 
          Sekarang nie saya x tahu nak buat apa2 la.... so  nengok video  kat YT la kojenye sekarang heee......... 
                      Nak tengok ap yang saya cuba carik kat YT ....... JOM




                  KONSERT KENANGAN AFNIL>>>>> 




 
                         artis yang pertama .............> Rosma.............<








                                yang kedua ..............> Zarina...........<



                                   Ketiga ..............> Kefli...........<






                         Keempat ........ <saya sangat suka lagu nie...........>
                                                     DIDDY




                                     Kelima ..............<    Syawal............>




                                   Keenam .......... < ika nabella........>




                              Ke tujuh.............< zizi Tfc............




                              ke lapan ........... >  Ain epaloca.............<






                         yang paling last sekali....... a> Raqib......>









     dalam masa yang sama  Paknil pun nyani juga........ lagu yang paling best dan sama dengan     tajuk konsert tersebut iaitu 'Rindu serindu- rindunya...... cedih wok....ahahahaha.... Nak tengok       jugak yang e2 ????? wokey la ...... jap bia i hupload dolu eh......










 Ha  ini la bideo e2...... memang cedih sangat  taw....huhuhu pas ni da xde da realiti tb mcm nie pnya bgus taw....... waaaaaaaaaaaaaa ;(














    dan ada juga persembahan daripada finalist yang akn berentap malam nie....... Hazama, Fina,  
          Azri..... >>>> Lagu Mula>>>>>>>>>


         Pengumuman pemenang di konsert Afnil..........DAN PEMENANGNYA ADALAH .............




           ZARINA 










                                                             the end

away from FB.... ON blog n twitter......

       hello evryone ....malam nie saya rasa macam nak awayyyy jap dari FB 

untuk beberapa waktu.......sebab     ianya dah mula ke tahap bosan ter Ammmaaaaaaaaaaaat !!!! ....           itu lah perasaan saya buat masa sekarang......!!












so ....sape mahu cari saya  cari la saya dalam my blog n my twitter...ye........  tu pun kalau saya on la ....hehehehe :)




          ouh sebelum saya terlupa di sini saya na k wish brthday to m frend Mardiana @ Bunga Sha moga           panjang umo murah rezeki n bahagia selalu...... sayang you babe



arghhhh........ tadi baru dapat notification dari seseorng y mnyatakan hasrat untuk suprise party untuk seseorang  .......!!! saya nak ikot .....!!!tapi  tengok la pada keadaan........ n SAtu lagi ,  cornetto luv show....... arghhhh!!!!!! hari sabtu dah start!!!!! mummy tulun saya!!!!!!!!nak pergi!!!!!!! ;))

sesuatu telah berlaku pada cik N A F....ahahaha klakar....

        hai smua hari nie saya nak ceritakan mengenai seseorang yang da buat sesuatu yang klakar bagi saya, sbb
benda yang dye buat tu rasanya saya pernah lakukan la......ahahahhaa!!!!! nak tahu apa yang dya telah lakukan??????  CUKUR KENING >>>>> haik macam pernah buat ja.......hadus tapi itu dulu ek masa umo 5  tahun tyme msih budak hingusan lagi kot ....hehehe
                    adik saya sikalang ini suda pn berumur 13tahun.............. haiya......manyak ssah wooo nak cakap sama ini budak........bile kita cakap jagan buat dya nak buat , bila kita suruh buat ada ja alasan y snang ntuk dya ngelat.....hangin betul aq ngn budak y bernama nur anira farhana.....ahahahahaah
        dya cakap kat my mom ca ni." mummy sori adik tercukuq kening !!!!!

malam nie sesorang telah ditemani oleh 'nadiku.....'~

                    hye smua ...hari nie sya ingin mencerita kan tentang sesuatu.......dan jga  ssorang....hehehehe ...
                          ini semuua di sebabkan SS....hehehe siapa SS tu ea???? Dan sIapakah Ssorang itu???



SS adalah Encik Sabhi Saddi ......penyanyi baru yang menyanyikan lagu nadiku & tanpamu.....!!!~~~haish best sebonarnye ......~~~~~ ;) saya minat ngan suara dye....hehehe bleh???hehehehehe

     Orang yang terrrrrrrrrrrrrrrrrAmatttttttttttttttttttttt minat pada mr. SS ni adalah my sis..... y terlampau sangatttttttt sampai x hengattttttttttttttttt nie ...... namanya cik ain najwa roslan.......



NAK TENGOK MR. SS AIN???? jap eh ........
 sowy la gegar la gambo ni.... Ain....!!!! tatap la ea.......!!!
 


argh!!!!!!!!!! borink gila

hm hari nie x tau nak buat ap.....ish this week klas xda lagi... kalau tau balik awal pn x pa.......adoi......!!!~~~
        Masalahnya rsa mcm malas plak nak balik .........!!!!!!!!!xpa la lagipn 

hah??? alamak Dah kna P1 la huhuhhuh

ni lagi satu masalah aq skang ni.....!!!!!! pointer aq  makin trun.......!!!!!!!! p1 kot.......... habis la........ dis sem kna struggle gla2.........!!!!
 mami papa sowie la x le nk capai khendak shaye