말도 없이 (Without Words) - 박신혜 (Park Shin Hye) [KOR]

Indonesia 2-1 Malaysia FINAL 2 Piala Suzuki AFF 2010 [Khairul Fahmi Save...

hidup harimau malaya......!!!!!!!!!!!

lamanya x update blog nie .........hm ...... ap khaba smua?? ......harap korangsehat la ea.....? fuh smlam dapt tngk bola....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ter baik !!!!!!!!!!!hehe suka..........mmg kmenangan perlu jadi milik malaysia..... smua nya berjalan lancar malam semalam  xada pergaduhan tentang pancaran laser y jd bualan pihak media indonesia .........
ntah apa2 la dorang kan? smalam pnjga goal kena pancaran laser x ada pn efek........ huh... indon saje je nk wt kecoh lebey dah kalah tu trima  je  la jgn nk mnyalahkn orang plak....klau x nk kalah pgi la maen sukan laen.......





HARIMAU   MALAYA >>>>>>>> TERBAIK..........





new Year !!!~~ hobi bru.......huhuhuiiii

hailooooooo evrybdy....!!!!!!! rndu la kt smua..........!! ;) hehe x lme lg da nk msuk campus blik........hoyay2.... x sabar nk tngk my result ...........hopefully ada pningkatan dri sgi pointer...............hm............ doa2 kn la ea......


 ms cti nie ap sy buat??? biase la prempuan xde bnde lain y akn d lakukan..........kmas umah la .......hehehe kmas sgt ke??????ntah la..........ap lg y saya buat??? dri sy tlah trikat ngn krean drama larh........huhuhuhuiiiiiiiiii >< hehehe ske sgt........ 


saya engat blaja bhasa jpun bleh??
 

Worthless.....by: Siwon

formspring.me

Ask me anything http://formspring.me/eyka191

yahoOOOO!!!!!!!!! hMMMM.......~~~!!!!!alaRH......!!! KDA 2

wuargHHHHH!!!!!!! akhirnye abis sudah paper ntuk final  sem nie.........hoyay2.....~~~~ ;))alhamdulillah.............masa cti nnty ap mau wt  eh??? ad plan x??hm............... ,saya nk amik lesen keta bleh x??ahahahahahahaha!!!!!!!!!! income pn xda ckp je bleh la.........LoL.....!!!!hehehehhe


haRi ni bpe hari blan ?? aiyooooooo!!!!13. 11.10 larh.......!!!!!!!!!sY naK PErgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pergi ke mana?? plaza alam sentral shah alam larh.........!!!!!!!!ad ap?? showcase KDA 2 la...........!!!!tlong!!!!sy nk jmpe kakak shaye,abg sy n kwn sy  famly Al's, gafimmers, a.b.o.p.........!!!......eh.... bleh??????? =)


























tapi ade cite xbest di dengar....huhuuhuhu Amar B x perform langsung kt showcase uh........btul ke??? tp nape eh???alarh..........x best r cam nie................huhuhuuh.....xpe2 ap2 pn all d best ntuk shwcase to nnty...... 
amar baharin















dah start cti sem la..............celonoknyer....hehehhehehehpas ni ble la gudam makanan kt umah puas2.............. pas uh............famly sy ad plan mau twun kayL le......uhhhhhhhhhhiiiiiiiii besh killerzzzzzzzzzz........

wokey abis mngarang sday.......aahahaha......Daa.....

3 more paper to go.......!!

hye smua my buddyz....!! hari ni da isnin,  hari baru, mingg ter akhir sebelum bersama famly....... hoyay2..!!cilonoknyer....hehehe.......!!! ~ <3~

hari nie  kol 9 pagi : ad paper kom ......haish ssah gakz la .......tp da x le kata ap2  sbb dah buat.....tawakal dan berdoa je la.........hm....esk ad paper pemasaran plak..........jap lagi kne  wat rvision la skit....yeah2......!!!!

Pastu hari khamis  ad paper foundation english 2.....!! English kte nk bc ap ek??hehehe rfer je ap2 y pnting je dah la k......hehehe pmalas btul la shaye ni kn? hehe


Last but not leasthehe .... Paper keusahawanan........ Paper ni ssh wokkkkkkkkk.....!! huhuhuhu.....x pe la bleh bc lgi......!! paper uh hari sabtu......!!! kul 9 pg......pas abis uh...hoyay...!!!~~~~ mERdeKA!!!!!!!!!!!!
  

hari yang blurr + final exam......


hari masih  ada time ntuk update blog lagi.............





 Nak cakap pasal ap ek?????


saya jadi blurrr la hari nie........huhuhuhuh x twu np??? jadi bdak sengal pn ada gakz........hehehe tp bukan slalu nk jd cm ni kn??termengong sbntr btul x???ehehehehe...... jgn tiru prangai saya  ya.......!!!! hehe ... hari nie x ada mood nak study langsung .........!!! smangat saya tergendala sebsntar......aahahaha






















Hah cakap mengenai study........... this week ada final exam........!!!! x twu la apa nk jd ngn saya ...malas btul mau study.........adoiiiiii!!!! mcm mna nak up my pointer for this sem???? haih........ cuba buat yang terbaik la ea cik ika........bkn snang nk jd snang......... =) 





  So pada ssiapa yang mnduduki exam............ saya mau ucapkan slamat buat yang terbaik n slamat berjaya hingga boleh mncapai cita- cita kita semua ..K best of lUck



















mOGA dapat resUlt yang Gempak.........




Kau Dan aKu

hari baru minggu baru dan azam yang sama........

dah lama x update blog nie.......huhuhu asyik cbuk je lately minggu ni da start exam final.........ptang smalam 1/11/2010 first paper........haish, pecah pale la gak..... tp da try my besties...ahahaha.......tu baru paper perniagaan...... empat ag paper next week.........~~ ~ <3 nasib ad mse ag ntuk study......... wish me luck......




Habis saja exam final nnty saya akn terpisah wat smntara waktu dengan mereka ......yang da stahun ktorang dduk 1 bilik walaupn banyak rintangan dan masalah tp saya ttp harungi walaupn banyak bisikan nyamuk yang ble memisahkn persahabatan kami.... tp kami tabah kerana xkn ad siapa sempurna spenhnya.........




Apa pun yang akn berlaku selepas ini pada diri saya, saya akn berupaya menggapai azam saya  iaitu mengebirakan serta membahagiakan orang d sekeliling saya y saya sayangi dengan kejayaan y akn  saya bawakn kpda mereka



     ME CAN GIVE TO U ALL mY  LOVER oF fREN ........ A lotS oF LoVE  

kembali beRsaMa.........

kembali beRsaMa.........

huhuuhhu...memalam cm nie x twu nk wt ap da........tetiba teringat pd kengkwn skewl lme la......huhuu......mish kowng la.................!!!!!!!

Pastu mnenyelak blog am krew...pg td.....rumah terbuka am krew.............yeay sdah lame x nmpak owng itew.....ahahahaha.......mish his voice.......... NaK Twu spe>?????????????



KAER AZAMI...........


nyway.....aim still mish ma old fwen   =(

saya nk bndenye ini bleh???ahahahahahaha

saya sedang memerhatikan sesuatu bnda nie.......huhuhu....rs gram pn ad..... sbb kbanyakkn orng dh ble dpt bnda ini dengan mudah........huhuuhhuh..........nk twu ap bnda itew????????????? hahahahahah







 Blackberry......!!!!!!!!!!! hihihihhihihhiih........ble ke sy dpt kn nye?

mcm2 krenah...agagaga

semalam dan hari ini adalah msa kesewelan melanda dri...ahahahaha mcm2 krenah jd......

        







                

















































 sumew pic ni msa mnunggu kelas sterusnye........!!!!tyme bwink mnunggu...ini la kja sya.....agagaga

hari bersama mereka.........!!!!!yepppeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hehehe hari nie ade pluang untuk update blog.......... tarikh 23 . 9.2010 adalah hari yang paling eppening dalam idup sbb dpt bkumpul ngn geng .....lepaq bsma2  dalm majlis bbq..........bestnyer............ =)


gangster pintu!!! wahahahahahahaha


waaaaaahhhhhhhhhhhhh  banyaknya mkanan.........nie msty kes lapa ssgt...........!!


ai  lurve diz  pic ..........=)





dengan pnuh prasaan nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee akak mkn.........hhihihihhiihhihhh


fuyooooooooooooooooo mata besarnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....!!




.................................................................cedapnye.................bdak ni mkn........................!!!

ap pn dia ttp adIk aku!! kaw spe nk maki2 dye .....bla la weh!!

ari nie ad y da wat sy bgang...........!!sngal + bongok la mamat uh.........salah ke klaw adik aq sje2 nk tngk pic o what she want to do ........xde pon dye edit gamba mamat uh ..........apsal smpai nk maki2 sampai terkeluar perkataan y x spatutnye .....!!!!!!  nma mlambang owng islam ........tp pwangai cam hampeh bajet bgus je........

Bdak pompuan y kaw maki uh adik aku tw......mak bapak ktowng x de pn mak smpai mcm uh.......







           pkir la mamat malang y bernama azfar aiman shah....!!!!!!!!!!






buruk2 adik aku pn ........dye taw hormat owng.................!!!!




Da dpt kad raye dri dua orang......msteri.......!!msteri ke??hahahah






hari y eppy skali..........2 hari kelmarin dapt brita baik dari papa.....dye ckp.....my aunt da kluar dri spital nsmakin chat........mayb dye x dpt alik raye mcm thun2 sblumnye...... =( cdey ckit je,,,,,, bsyukur alhamdulillah....sbb dye da chat....... 




Hari ini 8.9.10 sgat la swonok....ehihhihiihihiihihi..........dapat kad laye dri dua orang msteri.....sweet cgat.......... =)ade colouring.......ade pntun raye...eheheeh nk tngk??? jap.....








mke dpan kad raye.... dri....
Aril Af7






isi dalam kad raye dri aril...
siap ngn pantun..
=)















kim hassan signiture....hehehe
sgt la sweet......

ucapan y dia berikan biar
sy je n ein y twu.....hehehe

=)>>>
finally sign dri awoK.....hehehe


ThaNX .......................................






.


























                              


perlukan kekuatan......!!!

Seblum menjelangnya hari kemenangan bagi setiap umat islam di atas muka bumi ini pelbagi dugaan yang aku perlu tempuh dan jalani walaupn ianya berat bagi aku ntuk terima smua ini.... bkan kehendak aku ntuk smua ini terjadi ..... :'(


Pertama adalah perkara yang terjadi kepada ibu saudaraku yang kini terlantar di icu hospital ampang puteri akibat demam denggi berdarah . Dia telah di masuk ke dalam icu pada 27 .8.10 selepas di periksa oleh doktor hospital berkenaan dan hari ni da genap sminggu lebih dia berada disana . Sehingga sekarang aku masih tidak mndapat ap2 berita terbaru tentang ibu saudaku ... aku cme ingin tahu keadaan ksihatan nya sahaja smada bertambah baik atau masih dalam keadaan y perlu berhati2 ... apa yang aku bleh buat skarang hanyalah mampu berdoa kpd Allah supaya  ibu saudara ku itu  cepat sembuh dari penyakit y bleh mem bawa maut itu...... amin....... =(










smua wanita y bergelar ibu
adalah insan y pnting dalam hidup










Perkara yang kedua adalah situasi yang kalau boleh aku  x nak ianya berlaku seperti mana aku tidak mahu perkara buruk berlaku kepada ibu saudara ku....... Adakah persahabatan aku bersama 4 lagi rakanku di ipt..... mereka sdah ku anggap sperti kluargaku sndiri.... tetapi akibat satu salh faham kcil yang tlah terjadi antara 2 dari 4 orang rakanku .......aku x twu bagaimana ntuk mnolong mereka menyelesaikan masalah y aku sndiri siapa pncanya...?...... aku x mwu masalah ini berpanjangan...... aku sayangkan persahabatan ini.............. !!!!!!!!!!!!........ ='(







aku ttap S.A. YA.N.G  K A WA N AKU>>>>>>>>> iluasm.......... =)












tentang persahabatan antara 5 sekawan.......


MerCun DorM DaN Raye....!!


lagI beberapa hari da nk Raye  ....!!maLam ni kengkawan dalam bilik da banyak packing barang nk blik umah masing2......... tp salah sowng bdak blik aq da blik sbb dye da xde klas da esk.......uhuhuhhhuhuhuhuh jlez nye!!!......... fyra@bby .....huuhuhuh........xpe la bkorban mse je larh x smpai 1 hari pn....pastu ari ni 3 .8.2010 dapat bke pose ngn famly ....!! yeay!! yang pnting dapat bke pose kat Hotel cititel pnang!! yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuUuuuuuuuuu =))>> x saba nie ehehehe....dapat la mkn banYak2.....ehehehehe




celamat hari raye.....!!







Dalam sronok2 nie ad je nyamuk2 nk mengganggu!! ade ke patut maen mercun dalam dorm?? ;(( hish mengong btol la....!! nak kata bdak tadika ....... umo da 18 , 19  20 taun da ble jadi mini owng pn.....!!agak2 la weyh...! jgn pasal kowng bdak bwu n warden kasi muka kt kowng ......kowng le wat ske ati je!! ingat la jiran sblah-menyeblah doe........!! jgn smpai ktowng da naik fedup ngn kowng......satu hari kowng kne BaHan truk ngn ktowng.......!!JGN NK WAT SKE ATI JE>>>>>>>!!!!!!!!!


mercun nan munge api same je bahayenye....







hhuhuhuhhuu Raye da dkat so sye ingin menyusun spuluh jari memohon maaf kepada smue.....maaf kan saye klo saye ade terkasar bahasa dan perbuatan yang tidak saya sedari.............Pada kengkawan kt ipt....... yang ku sayangi bagaikan kluarga sendiri..... ku mnyusun 10 jari mmohon maaf klu ada perbuatan percakapn y mnyinggung prasaan kowng.....nk kowng twu ika sayang perssahabatn kite ni....... =)


slamat hari raya maaf zahir dan
batin








      Keluarga Ke 2......... eppy bersame downg.... =)


kak ila....






fyra@ bb ....











ula........
yana















                                     SEMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN

Kebebasan dalam hal Peribadi

Hal peribadi adalah satu perkara sensitif bagi setiap orang . Tetapi kenapa ada lagi yang sibuk nk ambil tahu pasal hal peribadi orang ?? kalau orang itu ingin merahsiakan hal peribadi nya , biarkan je la................ jangan jadi  penyibuk nak jgak twu pasal hal orang......!!! jangan la jadi orang yang suka menjaga tepi kain orang .... orang tu ada hak sma ada nk crite atau x.......




Cuba  la pikir Kalau orang sibuk2 nk twu hal pribadi kita  dalam masa yang sama kita  nak simpan hal pribadi ini sdalam2nya tanpa d ktahui orang?? ap akn kita rsa??? xde lgi la privacy............!!knfem la bengang pnye la kannss??!!






SATU lagi kalau la dapat twu ssuatu bnde terbaru dari kwn anda , yang mana berita tu ble mnyakiti hati pihak laen .........jgn la memandai nk heboh kt owng laen......kburukan y berlaku adalah ble terjadi kes b masam muke antara dua blah .......So kalau twu ssuatu perkara 2 just diam sdah.........!!!

Akim - Selamat Hari Raya

Akim - Satu Hari di Hari Raya

v

Akim - Menunggu (Akustik)

Akim - Inilah Cinta (Akustik)

Akim - Im Yours (Akustik)

GAfim GLamour Ramadhan....

huhuhu.......sayangnye mggu lpas x dpt  join famly besar gafim d sbbkn tnggal kt utara..........!! =(sdeh btol downg wt event Gafim glamour Ramadhan dkat qeesya urban cafe centrum stiawangsa..... KL tu......huhuhu....tp td dpt jgak tngk vd y d upload kt youtube ttng kmeriahan y berlaku kt event tu..........alamak wuginyeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

ni antara vdeo yang d upload

Credit To::::  procompsognathus737 @ youtube

Akim - Bengang (Akustik)

RAye RaYE RayE .......! dan Lgu Raye......

lagi bberapa hari lagi da nk raYE ......!!! yeay!! x sbar nk jmpe smue famly y nk blik RaYE tahun ini...!!!

xpe la skunk ni mood dngar lgu raYE je la....hehehehe............

lagu raya 2010 Bunga Api Di Hati (Shila, Stacy, Leya, Fara Fauzana)

lagu raya 2010- Hanya Kerana Cinta (Aril, Hafiz, Ayu, Tinie & Anne)

Salam Lebaran ( Faizal Tahir, Shahir , Faizal Ismail,Tomok, Mawi, Kieran...

Salam Silaturrahim (Tomok, Mawi, Kieran and Ikhwan)

Rindu Yang Tak Pergi (Akim, Black & AG)

imam muda rancangan y paling unggul

Pada masa kini banyak rancangan realiti tentang nyayian muncul dan ia melahirkan ramai artis baru bagai cendawan tumbuh.......... Tetapi pada hari ini ramai penonton telah banyak menfokuskan pada sebuah rancangan realiti berbentuk ilmiah.....yang memaparkan tentang kehidupan realiti untuk menjadi imam muda pertama yang akan menjadi ikon bagi anak muda sekarang.............. rancangan ini di terbitkan oleh pihak astro oasis........


     Tanggal 30.7.2010 telah lahirnya seorang pelajar dari program tersebut dan beliau adalah imam muda pertama untuk musim ini.........


           TAHNIAH IM ASYRAF......... =)


Di harapkan rancangan seperti ini akan dapat di teruskan lagi pada musim depan........
     

slepas mkn tngahari .............

 ari ni mkn kt cafe sowng2...........y lain ad tmujanji ngn lacturer, g pekan, n y paling pnting ad y g dentis ( shabutttttt gigi da.....) hehehehehe :)

           ari ni mam lunch ngn lauk smbal stong n isi ketam goweng.....huhu......cdap gak r......pastu g borong shokelat nan aishkrim.............. nk twu shokelat hape??  aishkrim hape?? ttteeeeeeeeeeetttt!!!

                        kinder BUeno......... (^_^) yesh2....... akhirnyew dpt jgak mam shokelatt ni tnpa pngetahuan
                     my father< klo x mmg xle mam shokelat lansung......> huhuhu

                    SAPE Nk shokelat nie??? bli la sdwi ek......hehehehe



 pas mam kinder........ mam aishkrim plak.......hehekkk >.