AKIM AHMAD

Hello . gemorning , assalamualaikum gulahati. *Tora Datang Lagi* !. Nampak kan tajuk di atas sinun?? 

Ha! jangan ganggu ganggu pacarku! Eh salah statement. Jangan ganggu papa beyya ! hahaha kena tak ayat?.. tak kena sudah. abaikan.. HaHa..

Nama di atas itu Hak milik anak seni yang berjiwa besar dan tak pernah kenal erti putus asa . Insan ini di lahirkan pada 18.1 1991 . Hee . ok dah bukan tu yang kami nak bagitau .. malas nak flashback entri 2010 ke 2011... tak hengat . yang pasti ada lah nama dia.. .. ;D

Pada Tahun Lepas Akim dah muncul dengan baby pertamanya .. Jangan salah faham ya.. baby yan dimaksudkan adalah album pertama selepas 3 tahun bergelar anak seni  .

pada awal kemunculannya , akim mempertaruhkan lagu bengang , inilah cinta .. sebagai penyokong , kami rasa gembira bila lagu petama nyanyian dan ciptaan akim mendapat tempat di hati para pendengar! Lepas pada itu, akim muncul dengan single ke 3 nya  iaitu janji.. * saya nangis wok dengaq lagu ni* Huhu.. 

Yang pasti muzik video akim paling MeLeTOP! siap ada sambungan lagi... x caye ?? tengok ni


Inilah CintaJanji


menunggu

ekceli banyak lagi lagu akim ni..  cam kami ckp tadi x rajin nak flashback2 ni.. nanti hangpa cari sniri la naa... ;)

Apa yang penting jagan lupa undi dan sokong akim yea...  heh! lupa .. sat nak bagi satu video lagi


Kembali Ft Stacy
sekarang dah boleh undi/dengar  lagu baru akim menunggu dan kembali di Radio2 tempatan dan akhir sekali boleh juga mengundi lagu kembali di sini:
Undi sebanyak mungkin! Hehe ^_^v

sebelum Tora ni menghabiskan bebelan.. sat nak tampai satu poster hot! ;)Nah.. Nampak en poster ataih ni...  (Y)

Akim Ahmad akan bergandingan dengan Nad zainal dalam sebuah drama yang di adaptasi dari sebuah novel  yang menggunakan tajuk yang sama  iaitu Kampung Girl untuk mengisi slot Lestary Di tv3 tidak lama lagi .. Nantikan watak Ashraf Khairi dan Ainnur Azmi  :)


Twithandle :


Penyokong Tegar:

GAFIMmers!

Ok . Habih dah.. Moga berjaya AFIQ HAKIM BIN AHMAD! 

*Tora balik dulu. Bye*

No comments:

Post a Comment